About me…

Wie zit er achter Foodies First? Een bourgondiër. Een levensgenieter. Een hobbykok. Een foodaddict. Mijn grootste hobby is eten. Eten en gaan eten.

Ik kook graag, en ik probeer zoveel mogelijk om elke dag iets anders klaar te maken. De Aziatische of mediterrane keuken, veganistisch, vegetarisch, vlees, vis, gevogelte… Variatie is troef! Zolang het maar gezond is, voedsel waar je lichaam iets aan heeft.

Ik kook graag, maar nog liever ga ik uit eten.  Niets leuker dan nieuwe restaurants te ontdekken! Mijn man deelt gelukkig dezelfde passie voor lekker eten, en samen trekken we er dus regelmatig op uit. Zowel in België als in het buitenland proberen we graag de gastronomische must-do’s uit. We zijn fan van de betere restaurants, doch kijken niet enkel naar sterren. Een goede brasserie waar je lekkere, regionale gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst kan ons evengoed bekoren.

Vòòr deze blog hield ik mijn restaurantbezoeken en recepten bij in van die speciaal daarvoor voorziene ‘journals’. Maar jammer genoeg hebben deze boekjes altijd te weinig pagina’s. 😉

Deze blog zal dus vooral dienen als mijn culinair dagboek. Het resultaat van mijn culinaire reizen en ontdekkingen. En wie weet wordt dit ook voor jullie een plek waar je gastronomie, smaakvolle momenten, en nieuwigheden  qua restaurants en andere voedsel gerelateerde onderwerpen kunt ontdekken.

xoxo1

People who love to eat are always the best people.
– Julia Child

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anneke schreef:

    Wat een mooie blog, feest voor het oog. Ik kijk al uit naar de volgende posts. Succes!!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s