FLAVR

Geen tijd of zin om zelf te koken, maar wil je ook geen fastfood of een microgolfmaaltijd binnenspelen? Dan is FLAVR the way to go! Dit concept werd bedacht door oprichters Alexander Van Laer en Moos Tits en is een peer-to-peer platform voor huisbereide maaltijden. Sinds mei 2016 brengt dat online platform getalenteerde thuiskoks en jonge chefs in contact met een hongerig publiek, dat maaltijden ter plekke wil komen afhalen. Hierdoor hebben foodies met weinig tijd om elke dag zelf te koken de mogelijkheid heerlijke, verse, en gezonde maaltijden te kopen aan een zeer democratische prijs.

FLAVR werd opgestart in Antwerpen, maar ondertussen heeft de foodsharingcommunity zich uitgebreid naar andere steden en gemeenten over heel Vlaanderen. Dat je je maaltijd bij de chef thuis afhaalt, draagt bij aan de belevenis. Want met FLAVR krijgen niet enkel hobbykoks de kans hun keukenkunsten te tonen, maar leer je zelf ook nog eens nieuwe mensen kennen.

ann.pngAnn uit Leuven is een getalenteerde hobbykok en zal vanaf zondag haar eerste FLAVR maaltijd aanbieden aan de mensen uit de buurt. Zij raakte enkele jaren geleden geïnteresseerd in het effect van voeding op het menselijk lichaam nadat er bij haar verscheidene voedselintoleranties werden vastgesteld. Ze verdiepte zich vervolgens in voedingsleer en gezondheid en gezond koken is nu voor haar een echte passie geworden. Ze hoopt via FLAVR mensen te kunnen inspireren en te laten ondervinden dat gezonde voeding, zonder gluten en koemelk, lekker is en helemaal niet saai hoeft te zijn. Ann kookt vanaf komende zondag 15/1 wekelijks op zondagmiddag, behalve tijdens vakanties. Ontdek haar eerste maaltijd hier!

Koken voor FLAVR is volledig vrijblijvend. Wil jij ook je culinaire kunsten tonen en iets bijverdienen, meld je dan snel aan op www.flavr.be!

Happy cooking!

xoxo1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s